Αναλώσιμα

Ο κατάλογός μας συνεχώς ανανεώνεται. Εάν δε βρίσκετε αυτό που ψάχνετε, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

5000 καρφίτσες/φυσίγγιο συμβατές με DBM-100, DBM-120. Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμή.
Κόλλα QR 3317 BR PUR της Henkel για βιβλιοδετικές μηχανές με κλειστό ή ανοιχτό σύστημα. Σε συσκευασία κεριού 2 κιλών και σακουλάκια του ενός κιλού σε κόκκους. Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα, τιμή και τεχνικές πληροφορίες.
Νέας τεχνολογίας θερμή κόλλα από την Planatol, με κολλητικές δυνατότητες που σε κάποια υλικά πλησιάζουν την PUR τεχνολογία. Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα, τιμή και τεχνικές πληροφορίες.
PUR καθαριστικό της Henkel. Συντηρεί και καθαρίζει εσωτερικά το κλειστό σύστημα της κόλλας. Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα, τιμή και τεχνικές πληροφορίες.
Καθαριστικό PUR κόλλας σε σπρέυ, ιδανικό για την καθημερινή εξωτερική συντήρηση και καθαρισμό της κεφαλής και των επιφανειών της βιβλιοδετικής μηχανής που έρχονται σε επαφή με την κόλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα, τιμή και τεχνικές πληροφορίες.
Henkel PS 3880 θερμή κόλλα. Ιδανική για βιβλιοδετικές μηχανές με ξεχωριστό καζάνι για την πλαϊνή κόλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα, τιμή και τεχνικές πληροφορίες.
Κόλλα 2880 PUR της Planatol για βιβλιοδετικές μηχανές με κλειστό σύστημα. Σε συσκευασία κεριού 2 κιλών . Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα, τιμή και τεχνικές πληροφορίες.