ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΙΚΕΣ ΚΟΛΛΑΣ PUR ΚΑΙ HOT MELT

Βιβλιοδετικές μηχανές κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου στην Ευρώπη από ένα εργοστάσιο με κύρος που πραγματοποιεί συνεχείς επενδύσεις σε νέο κατασκευαστικό εξοπλισμό.

LAMIBIND 2000 EVA

Αυτόματη θερμή κόλλα (Hot Melt), υψηλής παραγωγικότητας, με εφαρμογή κόλλας σε ράχη και πλαϊνά. 200 κύκλοι ανά ώρα, μονοφασική και χωρίς ανάγκη για τακτική συντήρηση.

LAMIBIND 340 PUR

Αυτόματη κόλλα πολυουρεθάνης (PUR), υψηλής παραγωγικότητας κλειστού κυκλώματος και καζανιού. 200 κύκλοι ανά ώρα, μονοφασική και χωρίς ανάγκη για τακτική συντήρηση. Ελάχιστο κόστος χρήσης σε σχέση με τις κόλλες ανοιχτού τύπου. Πλήρως παραμετροποιήσιμη κατά τη διάρκεια της κατασκευής (build to order) αναλόγως των αναγκών του πελάτη και με καινοτομίες που θα βρείτε σε μηχανές πολύ ακριβότερες.

PERFECT BINDER 420 PUR

Πλήρως αυτόματη κόλλα πολυουρεθάνης (PUR), υψηλής παραγωγικότητας κλειστού κυκλώματος και καζανιού. 600 κύκλοι ανά ώρα, τριφασική και χωρίς ανάγκη για τακτική συντήρηση. Ελάχιστο κόστος χρήσης σε σχέση με τις κόλλες ανοιχτού τύπου. Δύο τύποι κόλλας, PUR στη ράχη & PUR στο πλάι ή PUR στη ράχη & Hot melt στο πλάι με μία κεφαλή και χωρίς ανάγκη για αλλαγές και προσθαφαιρέσεις εξοπλισμού από το χειριστή. Πλήρως παραμετροποιήσιμη, όπως και το μικρότερο μοντέλο, κατά τη διάρκεια της κατασκευής (build to order) αναλόγως των αναγκών του πελάτη και με καινοτομίες που θα βρείτε σε μηχανές πολύ ακριβότερες.